• Imprimeix

Jornada "Risc psicosocial: de l'avaluació a l'acció preventiva"- 19/10/2011

Amb motiu de la celebració a Barcelona del III COPSOQ International Workshop, organitzat per ISTAS i el Departament d'Empresa i Ocupació en nom de la COPSOQ International Network, es va organitzar també aquesta jornada amb l'objectiu de compartir els darrers avenços i experiències en riscos de l'entorn psicosocial del treball amb els diferents agents interessats.

A la jornada varen intervenir alguns dels experts internacionals que posteriorment varen participar en el III COPSOQ International Workshop per analitzar la millora en el disseny i aplicació del mètode COPSOQ (acrònim anglès de Qüestionari Psicosocial de Copenhaguen), un dels instruments més avançats per a l'avaluació dels riscos psicosocials en l'àmbit laboral.

En relació amb els riscos psicosocials el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya manté una línia de treball centrada en facilitar a empreses, treballadors i professionals de la prevenció instruments elaborats, com el COPSOQ, amb rigor científic per a l'abordatge dels riscos que tenen el seu origen en l'organització del treball.

Jornada

Títol: Risc psicosocial: de l'avaluació a l'acció preventiva.

Data i hora: dimecres 19 d'octubre, de 10 a 14 hores.

Lloc: Casa del Mar, C. Albareda 1-13, Barcelona.

Ponències

Nota: la ponència "Prevenció dels risc psicosocial a l'ensenyament: experiències en escoles alemanyes i europees", del Sr. Matthias Nübling, es publicarà properament.


Data d'actualització:  26.10.2011