• Imprimeix

Jornada "La nova regulació de les Mútues Col·laboradores de la Seguretat Social" - Tortosa 11/03/2015

El passat 1 de gener va entrar en vigor la Llei 35/2014, de 26 de desembre, per la qual es modifica el text refós de la Llei General de la Seguretat Social en relació amb el règim jurídic de les Mútues d’Accidents de treball i Malalties Professionals. La nova regulació té com a objectiu modernitzar el funcionament i la gestió d’aquestes entitats privades i contribuir a la lluita contra l’absentisme laboral injustificat, així com a la sostenibilitat del sistema de la Seguretat Social.

Durant la jornada, organitzada conjuntament pels departaments d’Empresa i Ocupació i de Salut, i que s’adreça a professionals del món jurídic i sanitari, s’analitzaran els principals canvis que la Llei introdueix, com són el canvi de la denominació de les Mútues, així com modificacions en la seva naturalesa jurídica, la seva estructura interna i en els serveis i prestacions que dispensen com a col·laboradores de la Seguretat Social.

Finalment i des d’una vessant més pràctica, en la taula rodona es debatran, amb els diferents actors implicats, les novetats en la gestió de les incapacitats temporals (IT),  tant derivades de contingències professionals com de malalties comunes, i els mecanismes i  facultats que  la nova regulació atorga a les mútues  a partir de l’entrada en vigor de la Llei 35/2014.


Jornada: La nova regulacio de les Mútues Col·laboradores de la Seguretat Social.
Data i hora: dimecres 11 de març, de 10.30 a 12.45 hores.
Lloc: Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l'Ebre. C. de Jaume Ferran, 4, 2a planta (Sala Gerard Vergés). Tortosa (Tarragona).

Data d'actualització:  24.03.2015