• Imprimeix

Simpòsium “Estratègies per a la prevenció dels efectes sobre la salut del treball a torns” 7/9/16

Strategies for the prevention of the health effects of shift work
Estratègies per a la prevenció dels efectes sobre la salut del treball a torns

Barcelona, 7 de setembre de 2016
Auditori Trias Fargas-Ciutadella

L’Institut Català de Seguretat i Salut laboral (ICSSL) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, centra els seus esforços en la reducció de les exposicions als riscos de l’entorn laboral i en la millora de les condicions de treball, sempre d’acord amb el coneixement basat en l’evidència científica i apostant pel treball conjunt d'investigadors, Administracions i agents socials per poder determinar intervencions raonades i rigoroses.
En aquest context, l’ICSSL i l’empresa SEAT col·laboren en l’organització del simpòsium “Estratègies per a la prevenció dels efectes sobre la salut del treball a torns (Strategies for the prevention of the health effects of shift work)” en el marc de l’EPICOH 2016, on participaran els experts internacionals més rellevants en aquest camp, utilitzant un enfocament multidisciplinari i aportant l’evidència científica més recent sobre els efectes del treball a torn i sobre les diferents estratègies per a l’abordatge de la seva prevenció.

Destaquem

Programa

· No hi ha inscripció a aquest Simpòsium, és limitat als assistents a la Jornada "Exposició laboral a cancerígens. Estat actual i oportunitats per a l'acció" 

· Comptarà amb traducció simultània.

Lloc 7/9/2016

Auditori UPF
(Trias Fargas - Ciutadella)
Campus de la Ciutadella, Edifici Roger de Llúria,
c/ Ramon Trias Fargas, 25-27, 08005 Barcelona

Data d'actualització:  02.09.2016