• Imprimeix

Mètode per a l'avaluació i la prevenció dels riscos psicosocials CoPsoQ PSQCAT (versió 2)

Avís únicament per a les persones que ja tenen el programa descarregat. Descarrega-te'l

Arran de la creació del nou web temàtic de treball, els usuaris de l'Aplicació CoPsoQ PSQCAT v2 hauran de desinstal·lar-se la versió que tenen en els seus ordinadors, i tornar a descarregar-se el programa.

Aquest avís és únicament pels usuaris que ja tenien programa instal·lats, els nous, hauran de seguir el circuit establert.

 

Aquest mètode, elaborat per l'Institut Nacional de Salut Laboral de Dinamarca, garanteix el compliment dels requeriments de fiabilitat i validesa exigibles d’acord amb estàndards de qualitat científica i està orientat a l’acció. És gestionat de forma cooperativa, sota els principis de recerca orientada a l'acció, per la CoPsoQ International Network,  (http://www.copsoq-network.org), col·laboració que facilita i garanteix l’actualització i adaptació del mètode als canvis al món del treball i a l'avenç del coneixement científic, de manera regular i rigorosa. El mètode CoPsoQ PSQCAT es pot aplicar a qualsevol lloc de treball, incorpora valors de referència i permet, mitjançant qüestionaris i la triangulació dels resultats mitjançant la participació, identificar els riscos psicosocials presents a l’empresa i les àrees on es pot millorar l’organització del treball per reduir-los.

Ambdues versions del mètode integren el capítol 5, referit als riscos psicosocials, del Manual per a la identificació i avaluació dels riscos laborals, versió 3.2.

Versió curta del Mètode CoPsoQ PSQCAT (versió 2)

Per a les empreses de menys de 25 persones treballadores.

Informació relacionada

Versió mitjana del Mètode CoPsoQ PSQCAT (versió 2)

Per a les empreses de 25 persones treballadores o més.

Informació relacionada

Bústia de contacte

Per a qualsevol consulta o incidència relacionada amb el mètode d’avaluació dels riscos psicosocials CoPsoQ PSQCAT podeu escriure un correu electrònic a l’adreça copsoq-psqcat-icssl.tsf@gencat.cat

Data d'actualització:  18.04.2018