Aquest cercador de convenis col·lectius disposa dels convenis, acords i pactes, col·lectius estatuaris, publicats en el DOGC, els BOP o el BOE, amb incidència a Catalunya, en versió catalana i/o castellana (prèvia selecció inicial i en aquells casos que així s'hagi publicagt). Disposeu del text complet publicat dels convenis col·lectius i les seves revisions, modificacions, correccions i aclariments, en format PDF. Podeu cercar-los amb el número de conveni, o pel nom de l'empresa, així com per sector i subsector.

Disposeu del darrer conveni publicat i/o anteriors. Sobre la situació de vigència o no (àmbit temporal) d'un conveni col·lectiu, poseu-vos en contacte amb la comissió negociadora corresponent a aquell conveni, ja que és la respectiva comissió negociadora del conveni la que, en cas de dubte, en pot interpretar el seu àmbit temporal.

Atenció: Aquest cercador no és un cercador de conveni aplicable per raó d'una activitat o activitats d'un sector o empresa, si voleu saber quin conveni o convenis cal aplicar a una empresa o centre de treball per raó d'activitat, si us plau entreu a la pàgina Quin conveni col·lectiu s'ha d'aplicar?