• Imprimeix

Expertes de diferents disciplines treballen conjuntament en el disseny de la formació de la persona de referència

foto 2

El Grup tècnic d’Assetjament, depenent de la Comissió d’Igualtat i Temps de Treball del Consell de Relacions Laborals, s’ha reunit el divendres dia 21 d’abril amb diferents organitzacions expertes en temes de violència amb l’objectiu d’ajudar en el disseny del programa de formació de les persones de referència del Protocol de prevenció i abordatge de l’assetjament sexual i per raó de sexe a les empreses.  

És essencial que aquestes persones de referència disposin d’una formació adient davant d’una possible consulta o activació del protocol, atès que seran les encarregades d’informar, assessorar i acompanyar en tot el procés la persona afectada durant la fase de comunicació i assessorament a l’empresa.

El Grup tècnic d’Assetjament, integrat per membres de sindicats, patronals i representants de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, ha considerat que el coneixement i experiència de les entitats convidades a participar en aquesta jornada era essencial per l’intercanvi de coneixement i per obrir un espai de debat.

Hi han participat persones representants de la Comissió de Dones del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, de la Unitat Central de Proximitat i Atenció Ciutadana de Mossos d’Esquadra del Departament d’Interior, de la cooperativa TAMAIA i de l’Oficina de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

La directora general d’Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya ha volgut finalitzar la sessió agraint a totes les assistents la seva participació i la feina realitzada, encoratjant a continuar avançant en aquesta línia.

 

 

 

 

 

Jornada tècnica de debat per al disseny de la formació de les persones de referència del protocol de prevenció i abordatge de l’assetjament sexual i per raó de sexe a les empreses

Data d'actualització:  21.04.2017