• Imprimeix

Fundació Institut Guttmann: Ajudar a les persones a començar noves vides

Visita Guttmann

La delegació de la Comissió de Responsabilitat Social durant la visita a l’Institut Guttmann

La Comissió de Responsabilitat Social del Consell ha tingut l’oportunitat de conèixer de més a prop els objectius i les instal•lacions de la Fundació Institut Guttmann, una organització exemplar que promou i impulsa la rehabilitació integral de les persones afectades per una lesió medul•lar, un dany cerebral adquirit o una altra discapacitat d'origen neurològic.

El Dr. Josep M Ramírez, director de la Fundació, i un equip de l’entitat, han acompanyat a la delegació del Consell i els han explicat l’aproximació de l’institut a la responsabilitat social.

A la Fundació Institut Guttmann, la Responsabilitat social ha estat present en la manera de fer de l’organització des dels seus orígens i és una eina per aprofundir en el compromís social de l’entitat de manera coherent amb els valors que orienten les seves decisions.

A la Fundació Institut Guttmann, entenen la Responsabilitat Social com un procés de renovació constant, i les acreditacions en responsabilitat com un procés d’aprenentatge per a l’entitat que els esperona a millorar constantment o n’orienta l’acció. Per això, la Fundació compta entre altres amb la certificació internacional ISO 14.001 i el reconeixement europeu EMAS així com amb l’adhesió al Pacte Mundial de les Nacions Unides i a la iniciativa internacional de l’Economia del Bé Comú.

L’Informe de Responsabilitat Social Corporativa de la Fundació Institut Guttmann s’ha incorporat al Directori RSCAT de bones pràctiques i el seu exemple facilitarà la transferència de coneixement a d’altres entitats que estiguin implicades en realitzar una gestió responsable de la seva activitat.

 

La Comissió de Responsabilitat Social visita la Fundació Institut Guttmann, una organització exemplar amb la responsabilitat Social a l’ADN.

Data d'actualització:  15.06.2017