• Imprimeix

Joves i Treball, Economia col·laborativa i Memòria 2016, a l’agenda del segon Ple anual del Consell

foto

Sessió del Ple del Consell de Relacions Laborals

El Ple del Consell de Relacions Laborals, presidit per la consellera Bassa, s’ha reunit en sessió ordinària el 6 de juliol de 2017 per tal d’efectuar el seguiment de l’execució del Pla de Treball 2017 que ha portat a terme la secretària general del Consell.

En aquesta mateixa sessió, s’ha ratificat el canvi de nom del Grup de Treball d’Ocupació Juvenil pel de Joves i Treball, inclusiu dels nous objectius marcats, com les mesures en favor de la qualitat de la l’ocupació juvenil o la formació de joves en l’àmbit del treball.

A més, Laura Pelay, en qualitat de vicepresidenta del CTESC, ha presentat l’informe de posicionament sobre Economia Col·laborativa que s’havia acordat encarregar al CTESC com a base imprescindible per a acotar el tema i pas previ a la seva consideració per part del propi Consell de Relacions Laborals.

Per últim, es va presentar la Memòria 2016, amb una presentació més sintètica i gràfica que les antecedents i que pretén, per una banda, fer un repàs de l’activitat del Consell de Relacions Laborals de l’any anterior i, per una altra, ser una eina més de difusió dels acords que s’hi assoleixen.

Data d'actualització:  12.07.2017