• Imprimeix

Segon grup de debat del Grup tècnic de models i iniciatives d'aprenentatge i pràctiques en la formació professional

22/09/2016 10:09
foto1

Representants de les organitzacions convidades

foto 2

El Grup Tècnic durant la sessió

El matí del dimarts 20 de setembre de 2016 al Consell de Relacions Laborals s’ha dut a terme el grup de debat “Models i iniciatives d’aprenentatge i pràctiques en la formació professional. Valoració de persones expertes”. El seu objectiu ha estat intercanviar experiències que permetessin reflexionar sobre els elements fonamentals per impulsar itineraris d’èxit d’aprenentatge i pràctiques en la formació professional inicial i en la formació per a l’ocupació.

 

Les persones invitades han estat Núria Aymerich, Secretària General del Gremi de Fabricants de Sabadell; Antonio Córcoles, Gerent de la Fundació per a la Formació i l'Estudi Paco Puerto;  Xavier Dalmau, Director de l’Àrea d’Empresa de Formació Professional de Jesuïtes Educació; Josep Francí, Director Territori i Qualificació Professional de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Barcelona; Ariadna Rectoret, Directora del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, i Guillem Salvans, Senior Project Manager - Responsable territorial de Catalunya de la Fundació Bertelsmann.

 

El seminari ha estat organitzat pel Grup tècnic de models i iniciatives d’aprenentatge i pràctiques en la formació professional de la Comissió de Seguiment de la Contractació Laboral. Ha comptat amb la presència dels representants de les organitzacions sindicals (CCOO i UGT) i empresarials (FEPIME, FOMENT i PIMEC) més representatives de Catalunya així com el Govern de la Generalitat. L’activitat, que ha posat en especial valor l’intercanvi d’opinions amb persones expertes sobre aquesta temàtica estratègica per al país, serà detallada en un informe extens de conceptualització, recull de bones pràctiques i plantejament de propostes d’actuació a mode de conclusions.