Benvinguda de la Consellera

Em plau donar-vos la benvinguda al web corporatiu de Treball, un portal que té per objectiu donar servei a la ciutadania amb continguts d’utilitat, dades objectives i notícies d’actualitat.

A través d’aquest web podreu accedir a les eines de cerca de feina, conèixer els processos per constituir una cooperativa o una societat laboral, rebre informació sobre les accions de la Inspecció de Treball a Catalunya i denunciar qualsevol irregularitat laboral. Les empreses també hi trobareu recursos per incorporar mesures d’igualtat i d’organització del temps que millorin la qualitat en el treball, i podreu informar-vos sobre relacions laborals, conèixer eines per evitar els accidents laborals i formar-vos en aquesta matèria, o accedir a un espai per fomentar el diàleg i la concertació socials i donar-hi suport.

El portal també informa sobre els instruments necessaris perquè els treballadors autònoms millorin els seus models de negoci i dóna eines per facilitar la inserció laboral dels col·lectius amb més dificultats per accedir al mercat de treball. Tampoc oblida les persones estrangeres que volen treballar a Catalunya i els facilita la informació relacionada amb el tràmit que vulguin realitzar.

Estic convençuda que aquest portal esdevindrà una eina excel·lent per a tota la ciutadania i que serà d’utilitat per a treballadors i empreses, i per assolir un país amb un treball més digne i de qualitat.

Fem plegats aquest camí.

Dolors Bassa i Coll
Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies

Data d'actualització:  15.07.2016