• Imprimeix

Subvencions per al programa Consolida't, de suport a la consolidació, enfortiment i reinvenció del treball autònom a Catalunya

11423 - Subvencions per al desenvolupament del programa Consolida’t, de suport a la consolidació, enfortiment i reinvenció del treball autònom a Catalunya Departament de Treball, Afers Socials i Famílies treball

L'objecte d'aquesta iniciativa és promoure la consolidació, el creixement i la reinvenció del treball autònom com a eina per millorar la competitivitat dels negocis de persones treballadores autònomes i lluitar contra la destrucció d'ocupació autònoma. Té la voluntat d'oferir als autònoms les eines i els instruments necessaris perquè millorin els seus models de negoci i puguin créixer i enfortir-se.
L'edició anual del programa, s'articula en 2 fases:

  • Fase 1: subvencions per seleccionar les entitats que oferiran assessorament personalitzat i formació en gestió empresarial a les persones treballadores autònomes.
  • Fase 2: les entitats beneficiàries d'aquesta subvenció posaran en marxa els programes d'assessorament personalitzat i de formació adreçat a les persones treballadores autònomes.

Llegiu-ne més

Termini per aportar la documentació de seguiment de la convocatòria 2018: de l'1 de gener de 2019 al 15 de febrer de 2020.

A escoles de negocis, universitats, escoles universitàries o entitats dependents o vinculades a aquestes, a col·legis professionals jurídicament constituïts que acreditin experiència i coneixements en assessorament a persones treballadores autònomes, i associacions professionals del treball autònom a Catalunya de caràcter intersectorial.

Què necessiteu fer?

Data actualització 18.01.2019