• Imprimeix

Subvencions per a la capitalització de cooperatives i societats laborals. Línia Capitalcoop

11373 - Subvencions per al finançament dels interessos de prestecs per a la capitalitzacio de cooperatives i de societats laborals Departament de Treball, Afers Socials i Famílies treball

Aquesta subvenció té per objecte incentivar la capitalització d'empreses cooperatives i societats laborals.
S'estableixen dues línies de subvenció:

  • Línia 1: Aportació monetària de capital social, no remunerada.
  • Línia 2: Interessos de préstec per l'aportació monetària de capital social no remunerada.

Una mateixa persona física o jurídica, pot presentar, de forma simultània, una única sol·licitud que inclourà les dues línies de subvenció.

Llegiu-ne més

Per garantir que esteu fent servir la darrera versió dels formularis en el moment de la tramitació, cal que cada vegada que els hàgiu d'utilitzar us els descarregueu. Si reutilitzeu els documents per altres ocasions es pot donar el cas que presenteu una versió obsoleta.

Si teniu problemes per visualitzar els formularis en PDF en alguns navegadors, consulteu la pàgina de Descàrrega de formularis en PDF. També podeu descarregar el formulari en el propi ordinador i obrir-lo mitjançant la còpia que s'ha desat en local.

 

Podran sol·licitar les subvencions les persones físiques, i les cooperatives o societats laborals que hagin fet una aportació de capital social a l'empresa cooperativa o societat laboral de la qual siguin sòcies, sempre que aquesta aportació no sigui retribuïda.

Les cooperatives o societats laborals a les quals es facin les aportacions de capital social, han d'estar inscrites al Registre de cooperatives de Catalunya o al Registre administratiu de societats laborals de la Generalitat de Catalunya, i estar donades d'alta d'activitat.


Què necessiteu fer?

Data actualització 23.06.2017